Maxine

Biografie

SONGFESTIVAl

In 1996 vertegenwoordige Maxine samen met haar zang partner Franklin Brown, Nederland op het Eurovisie Songfestival. Met de behaalde 7e plaats en een top 3 notering in de top50 werd het liedje "De EERSTE KEER" daarmee de meest succesvolle songfestival hit van de afgelopen 30 jaar.
Mede door het succesvolle optreden tijdens het songfestival van 1996 viel Maxine op als vocalist.
Door producent Frank Wentink werd Maxine naar een aantal van zijn grote shows gehaald. Speelde ze de ene dag de rol van zeemeermin in de bekroonde sprookjes show in de Efteling, stond ze in de avond als 1 van de leading lady's in de 'BARCALONA SHOW' in Aalsmeer waar zij naast o.a. Jeroen van de Boom schitterde.
Na de Barcalona show, werd ze weer herenigd met haar zangpartner Franklin Brown en speelde ze met Franklin 1 van de hoofdrollen in de  DinnerShow of the Centuries .

Solo

Na een paar jaar in verschillende shows te hebben gewerkt met vele bekende zangers en zangeressen was het tijd voor Maxine om haar vleugels uit te slaan en nieuwe uitdagingen te zoeken. Dit deed ze dan ook met heel veel succes. Een dance project met de DJ Stuart bezorgde Maxine 2 grote hit noteringen. Het liedje 'Free(let it be) werd niet alleen in Nederland een grote hit maar zorgde ervoor dat Maxine met grote regelmaat voor optredens naar het buitenland moest. Na de hit 'Free (let it be) scoorde zij vervolgens met het zelfde project nogmaals een dikke hit met het liedje Fuel to fire.

Naast de vele dance projecten waaraan Maxine haar naam verbind is zij ook nog eens de lead zangeres van de band van Edwin Evers, "EVERS SLAAT DOOR".
Samen met Ferry van Leeuwen (zanger bij Marco Borsato) zorgen zij ervoor dat bij een optreden van EVERS SLAAT DOOR, het dak er altijd af gaat.

PODIUM BEEST

Maxine heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij een echt podiumbeest is.
Als leadzangers van een van de beste coverbands van Nederland, als lid van the EuroStars, als lid van het duo Franklin & Maxine en als Jazz zangeres.

Maxine............Klein van stuk, groot van stem.

Valid HTML 4.01 Transitional
Valide CSS!

Webdesign © 2009 - de grafisch webdesigner